Overfaldsmand sigtes for forsøg på manddrab

Den 30-årige mand, der tirsdag aften blev anholdt efter et overfald med jernrør på en 55-årige mand sigtes nu for forsøg på manddrab.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En 55-årig mand fra Holbæk er onsdag formiddag fortsat i livsfare, efter at han tirsdag aften blev angrebet af en 30-årig mand, der brugte jernrør som slagvåben. 

- Seneste melding fra Rigshospitalet er, at den 55-årige fortsat befinder sig i en livstruende tilstand, men at han også er stabil, oplyser Martin Bjerregaard, Midt- og Vestsjællands Politi.

Overfaldet fandt sted foran et rækkehus i Knudskovparken i Holbæk og blev anmeldt klokken 20.07 af to andre personer, der befandt sig på adressen.

- De to mænd havde været oppe at skændes - forment over en kæreste. Gerningsmanden forlod stedet, men kort tid efter vendte han tilbage. Denne gang med to jernrør, som han slog den 55-årige mand med flere gange i hovedet, har vagtchef Henrik Møller Nielsen tidligere fortalt.

Fremstilles i grundlovsforhør

Den 30-årige overfaldsmand, der er fra Nørre Asmindrup bliver klokken 11.30 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk - sigtet for forsøg på manddrab. Der vil fra anklagerens side blive krævet varetægtsfængsling

- Det skyldes sagens grove karakter, hvor offeret har fået tildelt adskillinge slag mod hovedet med et jernrør, fortæller Martin Bjerregaard.

Læs også: 56-årig i livsfare efter overfald