Orøbo fandt balloner med hilsner fra København

MIN HVERDAG: Orøboen Steen B. Langvad fandt på en af sine gåture et bundt balloner hængende i en busk. Med ballonerne var børnetegninger helt fra København.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

I sidste uge fandt en lokal øbo fra Orø, Steen B. Langvad, et bundt balloner som sad fanget i en lille busk. Steen B. Langvad var ude på sin daglige gåtur med hunden, da de farvestrålende objekter fangede hans opmærksomhed. Ved nærmere eftersyn så Steen, at der indeni ballonerne gemte sig nogle små ruller papir, hvilket vækkede nysgerrigheden endnu mere. Det fortæller Hanne Ringius, der har indsendt videoen og historien.

Til øboens store overraskelse viste disse ruller sig at være børnetegninger med følgende besked på:

- Jeg hedder Alana. Jeg er 5 år gammel og går i 0. klasse. Jeg går på AL-HIKMA skolen, som er en arabisk friskole. Jeg har sammen med min lærer og resten af min klasse sendt breve afsted med balloner. Jeg ville blive meget glad, hvis du ville være så sød og skrive et brev tilbage til mig, hvis du finder dette. Som tak har jeg lavet en fin tegning til dig på bagsiden.

Beskeder fra København til Orø

Al Hikma skolen ligger i København SV, hvormed børnenes beskeder er nået ganske vidt, før de landede på Orø.

- De hjertevarmende hilsner gav straks Steen B. Langvad en mission, nemlig at svare de kære små, hvorfor Steen greb sine farver og gav sig i kast med en håndfuld tegninger og et brev til skoleklassen, som blev inviteret til Orø til blandt andet et besøg i øens dyrepark, skriver Hanne Ringius.

Nu håber Steen B. Langvad så blot på, at skoleklassen vil tage imod invitationen, så den lokale kunstner kan vise de kære små rundt på Orø.