¨

Olympisk idrætsdag

Foto: TV ØST

Skoleeleverne skal op af sofaen. Derfor havde Holbæk Kommune i dag inviteret kommunens 7. klasser til en stor motionsdag. Men kommunen fik også hjælp af Joachim Fischer, der vandt en bronzemedalje ved OL i London.

 

For første gang havde Holbæk Kommune inviteret alle kommunens 7. klasser til en stor idrætsdag. Meningen med dagen var at forsøge at gøre kommunens børn og unge mere sunde og aktive.

- Vi vil rigtig gerne prøve at lokke dem op af deres kontorstol, op af sofaen, væk fra fjernsynet og få dem til at sige, at der er faktisk et alternativ til, at man kan have det sjovt. Man kan gå i foreninger, men man kan også gå i ungdomsklub, siger Pia Heidi Madsen fra Ung Holbæk i Holbæk Kommune.

Holbæk Kommune havde også fået Joachim Fischer, der vandt en bronzemedalje ved OL i London i badminton til at fortælle, hvorfor kost og motion er vigtigt.

- Kroppen skal have noget at det rigtige, så jeg prøver også at lægge vægt på, hvad der er vigtigt at kost. Jeg fortalte dem, at man nok ikke kan leve af pizza og burger, hvis man vil frem inden for en sportsgren. Jeg har også selv må ændre på det område, siger Joachim Fischer.

7. klasserne tog da også OL-stjernes ord med sig.

- Når man er alene hjemme, skal man ikke tage noget at spise hele tiden. Man skal nok spise noget frugt, siger Nadia Sørensen, der går i 7.b på Vipperød Skole.

03:00 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App