Øl til ære for Flaske Yvonne

Onsdag samles unge og gamle i Holbæk for at mindes Yvonne Larsen - bedre kendt som Flaske Yvonne, der søndag døde i sit hjem.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Verdens måske mest kendte flaskesamler er død. Søndag gik 65-årige Yvonne Larsen bedre kendt som Flaske Yvonne bort, og hun var så kendt et ansigt, at der i dag onsdag er arrangeret mindehøjtideligheden En skål til ære for Flaske Yvonne for hende i Holbæk.

Siden hendes død, som formentligt skyldtes et hjertestop, er det væltet ind med hilsner og anekdoter om Flaske Yvonne på Facebook. Her blev der for nogle år siden oprettet en Facebookside om hende, og den har lige nu over 6000 medlemmer.

Julemand og frivillig

På siden skriver folk blandt andet om Flaske Yvonnes altid gode humør, og de skriver, hvordan hun altid var god for en kæk bemærkning. Derudover arbejdede hun som frivillig i Holbæk Boligselskab, hvor hun serverede mad for beboerne 2 gange om ugen og blandt andet var julemand ved sidste års julefest.

Læs også: Flaskedronningen af Holbæk er død

Hun var dog mest kendt for at samle flasker i Holbæk, men hun kom vidt omkring i sin jagt efter pant, og også i Kalundborg, Roskilde, Slagelse og København er folk stødt på hende.

Mødes 2 steder

I dag bliver der så mulighed for at mindes hende sammen.

Der er arrangeret mindehøjtidelighed på Landgreven i Holbæk klokken 17, og skulle der ikke være plads til alle på stedet, så forlyder det, at folk også samles på Bryghuset No.5 for at mindes det kendte ansigt.