¨

Ny lås på vej til gigtramt kvinde

Foto: TV ØST

Der er sat skub i sagen om en ny lås til Alice Mouritsen, der er så plaget af gigt, at hun i flere år ikke har kunnet bruge den, hun har på sin dør nu.

Alice Mouritsen fra Tølløse kan forhåbentligt snart låse sin dør. I flere år har hun måttet lade den være ulåst, fordi hun er så plaget af gigt i fingrene, at hun ikke kan låse.

Trods henvendelser til kommunen er der ikke sket noget i sagen indtil videre, men det gør der nu, fortæller Pernille Kruse (V), der er formand for voksenudvalget i Holbæk Kommune. Hun er gået ind i sagen, efter at TV ØST søndag fortalte om Alice Mouritsens situation.

- Det er to år siden, at vi modtog den første henvendelse om sagen, og i august sidste år fik vi så en egentlig ansøgning om en ny lås. På grund af fejl i kommunikationen både hos os selv og med det firma, der skal lave låsen, er der ikke sket noget siden, og det er rigtigt lang sagsbehandlingstid, men nu bliver processen speedet op. Låsefirmaet har bedt om at besøge Alice Mouritsen i hendes hjem, og det har hendes datter i dag fået besked om, siger Pernille Kruse.

Familien har ikke selv kunnet udskifte låsen, fordi der er tale om en lejebolig.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App