Ny festival: Her kan du smage 160 forskellige øl

To Øl City Festival er en ny hybridfestival, hvor publikum både kan høre livemusik, snakke med ølbryggere og se dokumentarfilm.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Efter to år med corona kan festivalgæster se frem til en sommer med masser af livemusik og øl.

Og i år har endnu en ny festival meldt sig på banen. Bryggeriet To Øl afvikler den 5. og 6. august deres første udgave af en hybridfestival i Svinninge på Vestsjælland, hvor stjerner inden for både musik og øl deltager.

- Vi er enormt stolte over at kunne præsentere vores første musikprogram, som vi synes er vildt spændende. Det er en blanding af bands og kunstnere, som vi her i To Øl kan spejle os i og bliver inspireret af, udtaler festivalleder Andreas Balslev-Olsen i en pressemeddelelse.

quote Det er en ny måde at tænke festival på

Tore Gynter, direktør og stifter af To Øl

Udover at kunne nyde musik fra flere danske kunstnere vil der på festivalen også være mulighed for at se dokumentarfilm. To Øl City Festival har nemlig startet et samarbejde med dokumentarfestivalen CPH:DOX.

- Da vi besøgte bryggeriet i Svinninge, blev vi totalt smittet af festivalens passion og energi. Så det er de værdier, vi har kurrateret filmprogrammet ud fra, forklarer Adam Thorsmark, som er programlægger på CPH:DOX x To Øl City Festival, i pressemeddelelsen.

Kan udforske øl og vin

Som gæst har man på festivalen også mulighed for at stifte bekendtskab med internationale ølbryggere, vinproducenter og destillerier.

Tore Gynther
Læs også
Kendt bryggeri laver ny festival

- Modsat de fleste traditionelle musikfestivaler tilbyder To Øl City Festival en sand mangfoldighed inden for drikkevarer, der giver mulighed for at udforske et hidtil uset nuanceret smagsunivers i dansk festivalsammenhæng, skriver Tore Gynter, direktør og stifter af To Øl.

- Det er en ny måde at tænke festival på, hvor det ikke kun er musikken og nogle flade fadøl, der udgør hovedprogrammet.

Publikum vil under festivalen få mulighed for at snakke med drikkevareproducenterne og lære om deres arbejde. I alt vil man kunne smage på hele 160 forskellige øl på festivalen.

Af musik kan man blandt andet komme til at høre Savage Rose, Iris Gold og Iceage.

Festivalprogrammet kan ses her.