¨

Nutidens skoleelever oplever datidens skole i Tølløse

Foto: TV ØST

Foto: TV ØST

1 af 2

I denne uge har eleverne på Elverdamsskolen afd. Tølløse emneuge.

I år er det 200 året for folkeskolen – og på Elverdamsskolen afd. Tølløse er det overskriften for en emneuge i denne uge.

- Overordnet arbejder alle elever med, hvordan skolen har udviklet sig over årene, og hvordan det var at gå i skole før i tiden.

Drengene skal lære håndværk og pigerne fokusere på husflid. De tre S’er er i højsædet: Sy, strikke og stryge – og ikke mindst, hvordan man holder hjemmet. Derfor er værkstederne på mellemtrinnet opdelt efter køn.

I det hele taget arbejdes der i denne uge med, hvordan det var at gå i skole i gamle dage – inden Ipad, computer og playstation gjorde deres indtog. Her arbejdes der med gammelt legetøj – og i det hele taget hvad man legede før i tiden.

- I undervisningen i denne uge kigger vi meget på, hvordan man fik fat i hinanden før facebook, mobiltelefoner og hvad snakkede folk om når de mødtes, fortæller Henrik Rydahl, afdelingsleder Elverdamsskolen afd. Tølløse.

Som det ses på videoen nedenfor, så arbejdede pigerne onsdag med husflid. Afdelingsleder Henrik Rydahl, Elverdamsskolen afd. Tølløse, har oploadet videoen via www.tveast.dk/sendvideo:

01:02 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App