¨

Nordvest-træner efter 2-2: Jeg er helt rolig

Foto: TV ØST

Første kamp i oprykningsfinalen mod Blokhus har givet træner Freddy Andersen ro i sindet: - Nu ved vi hvad vi er oppe i mod, og jeg er ret fortrøstningsfuld.

Fodboldinteresserede i Holbæk kan hente opryknings-optimisme ved at lytte til cheftræneren i Nordvest, Freddy Andersen.

For hvor man før den første kamp onsdag aften kunne fornemme et snert af vildrede, så er der helt anderledes ro over træneren her dagen efter 2-2-kampen.

- Jeg har faktisk mere ro i sindet nu end inden kampen. Spillerne har set hvad de er oppe imod. De har fået en fornemmelse af, at de kan løse opgaven, siger Freddy Andersen, der samtidig kan stille i stærkeste opstilling i returkampen. Onsdag aften sad angriberne Lasse Qvist og Kaan Metin ude med karantæne.

- Vi har et par spillere i baghånden, der er friske. Det er positivt, fordi kampene ligger så tæt, siger han og sigter til, at det fysiske overskud kan få betydning for returkampen.

- Blokhus er gode til at stresse og presse højt på banen. Men jeg fik måske fornemmelsen af, at de blev lidt trætte til sidst. Så nu er det spændende, om de virkelig kan fortsætte det presspil i to kampe, der ligger så tæt på hinanden.

Freddy Andersen ser returkampen som noget, der kan ende i et rent drama. "Gå hele vejen", som man siger. Altså, ender returkampen også 2-2, så står den på forlænget spilletid og i sidste ende straffesparkskonkurrence.

Betyder det, at I skal træne straffespark inden returkampen?

Vi skal nok lige have et par spark. Det synes jeg vi skal, svarer han.

Kampen mod Blokhus spilles i Pandrup klokken 15.00 på lørdag. Du kan se højdepunkter fra kampen på TV2 ØST klokken 19.30.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App