Nordvest FC’s eliteformand overvejer at gå

Eliteformanden for Nordvest FC overvejer at gå efter omfattende intern kritik

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kritikken er hård og forkert.

Sådan kan man sammenfatte en kommentar fra eliteformanden i Nordvest FC, Carsten Damgaard.

Kommentaren til TV2 ØST er kommet skrifteligt, efter det i går kom frem, at der er indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling i klubben – alene med det formål at vælte ham som formand.

Overvejer at stoppe i bestyrelsen

I kommentaren siger Carsten Damgaard, at han overvejer at forlade posten som eliteformand. Indtil videre bliver han dog på posten og kæmper.

- Fodboldens fremtid i Holbæk skal ikke handle om min person, men nu er jeg fra flere sponsorer og andre fra styregruppen bag planerne blevet opfordret til ikke bare at give op på grund af intern kritik, men kæmpe videre - ikke for mig selv, men for sagen og fremtiden for fodbolden i Holbæk, siger han. Han vil træffe en beslutning i sagen i løbet af de kommende dage.

Ledelsesstil kritiseres

Kritikere har sagt, at Carsten Damgaard har været alt for enerådig og diktatorisk i sin ledelsesstil.

Men bestyrelsen har været enig i beslutningerne, siger han.

- Man kan selvfølgelig ikke indgå i ledelsen af en fodboldklub som Nordvest FC eller HB&I med så mange frivillige og engagerede ildsjæle, hvis man opfører sig arrogant, selvoptaget og diktatorisk. Jeg kan ikke genkende mig selv som sådan - og jeg er ærlig talt chokeret over, at nogen vil have mig ud af klubben med dén begrundelse, siger Carsten Damgaard.

Han understreger, at klubben er inde i en god gænge, hvad angår professionalisering – blandt fordi langt flere virksomheder har meldt sig som støtter. Han mener dog samtidig ikke, at træerne vokser ind i himlen, og siger, at klubben står ved en skillevej.

Trænere bag kritik

Det er blandt andet kritik fra en række trænere, der har ført til indkaldelsen af den ekstraordinære generalforsamling i klubben.

Blandt andet cheftræner Thomas Maale luftede for nylig siden sin utilfredshed med ledelsen, og TV2 ØST var for nogle uger siden i kontakt med 10 elitetrænere - alle sammen med A-licens - som de seneste 2 år er stoppet i klubben. De nævner alle Carsten Damgaard som årsagenen til, at de er stoppet i klubben.