Nordvest FC vil vælte eliteformand

Medlemmerne af Nordvest FC har samlet 40 underskrifter ind, hvilket skal give en ekstraordinær generalforsamling, der alene har til formål at vælte eliteformand

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Utilfredsheden i Nordvest FC er så stor, at medlemmerne har samlet 40 underskrifter ind for at vælte formanden for eliteudvalget.

Der skulle egentligt kun bruges 20 underskrifter for, at de kunne få lov til at indkalde til en ekstraordinær generalforsamling, men dobbelt så mange har tilsyneladende syntes, at et nyt møde var nødvendigt.

Hård kritik fra baglandet
Årsagen hedder Carsten Damgaard. Han er formand for klubbens eliteudvalg og har gennem nogen tid mødt hård kritik fra baglandet.

Blandt andet cheftræner Thomas Maale luftede for en måneds tid siden sin utilfredshed med ledelsen, og TV2 ØST var for nogle uger siden i kontakt med 10 elitetrænere - alle sammen med A-licens - som de seneste 2 år er stoppet i klubben. De peger alle sammen på Carsten Damgaard som årsagen til klubbens forfald og kalder ham sportsligt inkompetent.

- Der er rigtigt mange af os, der har været med i mange år, der har skrevet under, og der er rigtig mange forældre, som har det på samme måde som os. De synes, det er synd for deres børn, at der er så meget fokus på eliten, som måske ikke er så opnåelig, som man drømmer om. Det hele handler kun om elite, og der har været for meget personfiksering og for lidt klub, lyder noget af kritikken fra Lars Nielsen, der er initiativtager til underskriftindsamlingen.

Enevældig leder
Flere har kaldt Damgaards ledelsesstil for enevældig, men til kritikken sagde hovedpersonen selv for 2 uger siden, at en 360 graders analyse med ekstern ekspertise til at analysere fodboldklubben skulle fange nogle af kritikpunkterne.

Der er endnu ikke sat dato på, hvornår den ekstraordinære generalforsamling skal afholdes.

TV2 ØST har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Carsten Damgaard, men han henviser til, at han i løbet af onsdag eftermiddag vil komme med en skriftlig kommentar til sagen.