¨

Nedtrykt mand fra Holbæk efterlyst

Foto: TV ØST

Den 44-årige Carsten Jensen er ikke set, siden han søndag eftermiddag forlod sine forældres hus i Jægerspris. Manden er bosat i Holbæk.

Nordsjællands Politi har hele mandagen været ude med hunde for at søge efter den 44-årige Carsten Jensen fra Holbæk, der har været væk siden et besøg søndag hos sine forældre i Jægerspris.

Men manden er endnu ikke fundet.

Heller ikke en sms-kæde til borgerne i Nordsjælland har givet resultater.

Familien er bekymret for den 44-årige, fordi han var nedtrykt og i dårligt humør, da han forlod sine forældres hjem på Ahornkrogen i Jægerspris søndag kl. 17.

- Vi søger efter ham for hans egen skyld, og fordi hans familie er meget bekymret for ham, siger vagtchef Erik Pontoppidan, Nordsjællands Politi.

Forældrene ved ikke, hvor Carsten Jensen tog hen, da han forlod dem søndag. Men han er tilsyneladende ikke taget hjem til Holbæk.

Midt- og Vestsjællands Politi opsøgte mandag hans lejlighed, men der var ingen spor af ham.

Carsten Jensen er 191 centimeter høj og spinkel af bygning. Han har mørkblond kort hår og briller. Han er iført blå cowboybukser og blå t-shirt og er muligvis barfodet.

Ud over eftersøgningen med hunde har politiet sendt mandens signalement til bus- og taxiselskaber samt til sygehusene på Sjælland.

Folk, der har set Carsten Jensen, kan kontakte politiet på telefon 49271448.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App