Motorveje stadig oversvømmede mandag morgen

Trafikken på Kalundborgmotorvejen og på Sydmotorvejen vil stadig være generet mandag morgen og formiddag. Håbet er dog, at vejene kan tørlægges i løbet af formiddagen.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Vandet fra det store jule-regnvejr driller stadig trafikken flere steder i regionen mandag morgen.

Snart et døgn efter, at regnen stoppede, giver vandet stadig problemer på en række mindre veje, ligesom trafikken på både E47 Sydmotorvejen og rute 23 Kalundborgmotorvejen stadig er generet.

- Rute 23 Kalundborgmotorvejen er åben, selvom der stadig ligger en stor vandpyt under broen ved afkørsel 2. Generne er dog til at overse – trafikanterne kører simpelthen udenom den store vandpyt via fra og tilkørslen ved afkørsel 2 Kvanløse, lyder rådet fra Vejdirektoratets Trafikinformationscenter mandag morgen.

Også på E47 Sydmotorvejen giver vandet fortsat problemer.

- Især på et sted mellem Sakskøbing og Maribo har vi problemer. Her blokerer en stor vandpyt højre spor i begge retninger. Men det er skiltet og til at komme omkring. Samtidig kan der være vandpytter på motorvejen flere steder – men her råder vi blot bilisterne til at køre forsigtigt og holde god afstand, lyser det fra trafikinformationscenteret.

Vejdirektoratet håber på en løsning i løbet af formiddagen – i hvert fald for motorvejene.

- Vi satser på, at vi i løbet af de kommende timer vil have fået vandet pumpet væk, så vi kan få situationen normaliseret, lyder det