Motorvej tæt på at være færdig

Skovvejen er tæt på at være omdannet til motorvej. Arbejdet går nu ind i slutspurten.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Arbejdet med at opgradere Skovvejen til motorvej mellem Holbækmotorvejen og Ringstedvej nærmer sig slutspurten.

I løbet af de kommende 2-3 måneder bliver de sidste aktiviteter gjort færdige, så trafikanterne kan tage den nye motorvejsetape i brug hen over sommeren, fortæller projektleder Christian Tolderlund i en pressemeddelelse fra Vejdirektoratet.

- Efter en lidt lang vinterperiode er der nu fuld blus på kedlerne igen. I store træk mangler vi nu at få nedlagt rundkørslen ved Hjortholmvej, åbnet for Ny Hjortholmvej og Vipperødvej og taget det nye rampeanlæg i brug ved Roskildevej. Og så skal der lægges nyt asfalt-slidlag på Skovvejen, siger Christian Tolderlund.

Lukket i en uges tid

I perioden fredag den 24. maj til søndag 2. juni bliver der lukket for direkte adgang mellem Skovvejen og den sydlige del af Hjortholmvej. I stedet må trafikanterne ud på en omkørselsrute. Ruten leder trafikanterne ad Ådalsvej, Roskildevej og Skimmedevej. Omkørselsruten vil være skiltet.

Mandag 3. juni vil de kunne komme ind til og fra Skovvejen via den ”nye” Hjortholmvej, som er bygget langs med den nye motorvej og fører op til tilslutningsanlægget ved Roskildevej.

Gradvis åbning

Christian Tolderlund tilføjer, at arbejdet forventes færdigt i midten af juli, men at der ikke bliver tale om en decideret åbning af den nye motorvej, da den gradvis vil blive taget i brug henover sommeren.

Til gengæld planlægger Vejdirektoratet en indvielse af selve vejen i slutningen af august.