¨

"Min kniv er større end din"

Foto: TV ØST

Sådan lød meldingen fra en slagtermester, da en røver prøvede at stjæle penge i hans slagterforretning. Røveren stak halen mellem benene med uforurettet sag

Personalet hos Slagter Gybel står sammen, når det gælder.

- Det er vores lille verden den her, den skal de sgu' ikke røre ved, siger slagtermester Flemming Gybel, der ejer slagterforretningen i Vestergade i Tølløse.

Maskeret røver ved højlys dag
I går ved middagstid kom en røver ind i butikken med en hobbykniv og truede ekspedienten.

- Da jeg ser ham stå der med en kniv i hånden og sige, at han skal have pengene, så bakker jeg bagud og råber Fleeeeeeemming, fortæller Laila Herdahl, der er ekspedient i slagterforretningen.

Da Flemming Gybel kommer ud fra baglokalet, ser han en lille, ung fyr med maske på og en hobbykniv i hånden.

- Jeg sagde til ham: du kan godt se, at den jeg har er større end den, du har, så du må hellere smutte, fortæller Flemming Gybel og viser den slagterkniv, han viste til røveren i går.

Da Flemmings kone, Janni Gybel samtidig - lidt friskt - siger til en kunde, at han skal flå masken af røveren, stikker røveren af.

Slagteren ved bedst
- Han er da for dum at komme ind med en lille hobbykniv, når det er en butik med meget større knive, han kommer ind i, siger Janni Gybel.

Ifølge hendes mand skal der mere til at skræmme dem.

- Det skulle være, hvis han havde en revolver eller var noget større. Eller hvis han var rablende sindssyg og aggressiv, det var ham her ikke, siger Flemming Gybel.

Stadig på fri fod
Røveren forsvandt til fods ad Sejergårdsvej mod nord og derefter i ukendt retning. Han blev trods intens eftersøgning med flere politipatruljer ikke fundet.

Røveren beskrives som: mand, formentlig dansker, 18-20 år, 165-170 cm høj, iført sort hættetrøje med mønster på skuldrene og med hætten trukket op om hovedet, grå joggingbukser, sort/hvid maske som maskering og muligt et tørklæde med noget grønt omkring ansigtet, sorte handsker, medbringende en sort taske.

Hvis du har set ham eller kender til ham, vil politiet gerne høre fra dig på 1-1-4

 

02:02 Luk video

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App