¨

Midtbaneprofil vender hjem til Holbæk

Foto: Arkivfoto

Ferdinand Bangsgaard har skrevet kontrakt med fodboldklubben Holbæk, hvor han skal være med til at sikre klubben overlevelse i 2. Division.

Det er en ægte Holbæk-dreng, der vender hjem.

Midtbanespilleren Ferdinand Bangsgaard har nemlig valgt at tørne ud for Holbæk frem for FC Roskilde i den kommende sæson. Her skal han hjælpe den sjællandske fodboldklub med at undgå nedrykning og måske endda bevæge sig længere op i tabellen.

Sidste sæson undgik Holbæk med nød og næppe at rykke ned fra 2. Division.   

Holbæk har skrevet kontrakt med den stærke midtbanespiller på et år, som spillede i Holbæk-klubben Nordvest FC, inden han i 2014 rykkede videre til FC Roskilde. Her var han en fast del af deres trup i 1. Division.

Løbestærk og målfarlig

-Vi er meget glade for at Ferdinand er tilbage i Holbæk. Han har fået sin fodboldopdragelse i Holbæk og har nu været ude og høste noget værdifuld erfaring på højt niveau i 1. division i FC Roskilde, siger sportschef Morten Skovby til klubbens hjemmeside og tilføjer:

-Ferdinand er en fantastisk dygtig central midtbane spiller. Han er løbestærk, pasningssikker og målfarlig. Han passer perfekt ind i vores spillestil og i vores klubkultur. Som menneske er han super sympatisk og kan bidrage til truppen med sin erfaring fra 1. divisionsniveau.

Ferdinand Bangsgaard fylder 23 år i juli og har tidligere spillet 50 divisionskampe og scoret 11 mål for Holbæk.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App