¨

Metin og Qvist får karantæne i gyser-kamp

Foto: TV ØST

Her til formiddag meddelte DBU per telefon, at Nordvest-spillerne Kaan Metin og Lasse Qvist er idømt karantæne i onsdagens oprykningskamp mod Blokhus FC. Det skriver Holbæk Amts Venstreblad.

 

Karantænen er tildelt, fordi DBU's disciplinærudvalg mener, at de to spillere bevidst pådrog sig advarsler mod Avarta i næstsidste spillerunde i 2. division øst.

Advarslerne gjorde, at spillerne havde karantæne i Nordvests betydningsløse kamp i sidste spillerunde, men til gengæld ville være klar til kampene mod Blokhus om oprykning til 1. division.

Formanden for eliteudvalget, Carsten Damgaard, havde her til middag ikke set afgørelsen på skrift, men han var blevet orienteret over telefonen af DBU. Han fortæller, at disciplinærudvalget har lagt dommertrioens indberetning til grund for karantænerne, selv om klubben er kommet med en redegørelse, der gør det klart, at klubben på ingen måde har opfordret spillerne til at få advarslerne, og at klubben tager afstand fra bevidst at få en advarsel for at få karantæne på et bestemt tidspunkt.

- De to advarsler i Avarta har dommertrioen indberettet som bevidste handlinger for at få karantæne mod Skjold, fortæller Carsten Damgaard.

Lasse Qvist udtalte efter kampen i Holbæk Amts Venstreblad, at det var bevidst, han fik advarslen, mens Kaan Metin afviste at kommentere det.

 

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App