Mand trampet i hovedet på åben gade i Holbæk

Et opgør mellem to mænd i Holbæk udartede tidlig lørdag morgen til meget farlig vold. Offeret blev trampet to-tre gange i hovedet, da han lå ned, oplyser politiet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den formodede gerningsmand kræves nu varetægtsfængslet. Volden skete lidt efter klokken fem. Flere personer mødtes på gaden, og det begyndte at gå skævt, da det senere offer knuste en flaske i fortovet, oplyser politiet.

Derefter røg han i klammeri med den anholdte. Vidner har fortalt politiet, at den sidstnævnte slog den anden fem-seks gange på kroppen. Selv om offeret faldt om, fortsatte han med at sparke ham på kroppen, og til sidst blev offeret trampet i hovedet. Den sparkende mand var iført sikkerhedssko.

Da politi og ambulance kom frem til stedet, fandt de offeret liggende dybt bevidstløs i en blodpøl. Kort efter fik en patrulje fat i den formodede gerningsmand og dennes kæreste, og begge sigtes for vold af særlig farlig karakter.

Offeret er indlagt på sygehuset i Holbæk med alvorlige skader i hovedet. Hans tilstand er stabil, lyder det. Politiet undersøger nu teorien om, at sammenstødet skyldtes jalousi. De tre involverede er alle først i 30'erne.

/ritzau/