¨

Mand stjal håndtørrer til 16.000 kroner

Foto: TV ØST

Toilettet på en rasteplads ved Knabstrup er blevet en håndtørrer fattigere, efter at en 27-årig mand var forbi og tilsyneladende syntes, at han skulle have den.

Tirsdag aften fik politiet en anmeldelse om tyveri med et noget mærkværdigt valg af tyvekoster. Anmelderen fortalte, at derv ar blevet stjålet en håndtørrer fra det offentlige toilet på rastepladsen Møllekrogen ved Knabstrup.

Politiets efterforskning i sagen førte en patrulje til en adresse i Kalundborg, hvor politiet traf en 27-årig mand fra Jerslev og hans bil. I mandens bil fandt politiet den stjålne håndtørrer, der har en værdi af cirka 16.000 kroner. Den 27-årige blev derfor sigtet for tyveri af håndtørreren, ligesom politiet også sigtede den 27-årige for et andet tyveriforhold.

Flere sigtelser

Det viste sig nemlig, at hans bil var forsynet med stjålne nummerplader, fordi bilen ikke var registreret og forsikret. Da den sigtede havde kørt i bilen i forbindelse med tyveriet, blev han også sigtet for kørsel i en uindregistreret bil uden ansvarsforsikring, ligesom han også blev sigtet for kørsel i frakendelsestiden, da han var frakendt førerretten.

Den 27-årige kan forvente at blive indkaldt til et retsmøde, når sagerne mod ham skal afgøres.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App