¨

Mand opdagede først lottomillion, da han tjekkede budgetkontoen

Foto: TV ØST

En mand i 40'erne fra Holbæk-området opdagede først lottomillionen, da han tjekkede sin budgetkonto et par dage efter udtrækningen.

Det kom bag på en mand fra Holbæk-området, at han var blevet millionær.

For han havde ikke de rigtige vindertal, men alligevel tikkede der en million ind på budgetkontoen. Det opdagede han, da han tjekkede kontoen om tirsdagen efter udtrækningen.

Det er jo super fedt og helt surrealistisk. Jeg har spillet de samme tal i tyve år. Og så vinder man uden at have de rigtige tal

Lotto-vinder, Holbæk-området

- Lige pludselig stod der jo over en million kroner, så jeg spærrede da lige øjnene op en ekstra gang og sendte et screenshot af kontoen til min kone. Som svar spurgte hun, om jeg havde en rig onkel, hun ikke kendte til, fortæller manden ifølge Danske Spil.

Han har abonnement på Lotto-spillet, og kunne vinde på grund af Danske Spils såkaldte Millionærgaranti, hvor man kan vinde, selvom man ikke har vindertallene.

Manden fortæller til Danske Spil, at han har spillet på de samme tal i tyve år og kun vundet småbeløb. Derfor var overraskelsen stor.

- Det er jo super fedt og helt surrealistisk. Jeg har spillet de samme tal i tyve år. Og så vinder man uden at have de rigtige tal, siger han til Danske Spil.

Kommer ikke til at forandre det store

Manden har ikke fortalt om gevinsten til andre end sin kone og sin mor. 

Sammen med konen har han allerede lagt planer for, hvad pengene skal gå til.

- Vi har kendt hinanden i over et halvt liv. Så vi er ret enige om alting efterhånden. Haha. Vi tager det også meget stille og roligt det her med at være blevet millionærer og er nok rigtig godt gammeldags fornuftige, siger han og fortsætter:

- Vi har betalt vores huslån ud, og så er der lidt tilbage, som skal bruges til en konfirmationsfest og til at rejse. Altså beløbet kommer ikke til at forandre det helt store for os. Vi vil gøre de ting, vi alligevel ville have gjort, men måske bare opgradere lidt på f.eks hoteller, siger han til Danske Spil.

Læs også Par fra Vestsjælland vandt i Lotto: Vil ikke fortælle børnene om gevinsten

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App