Mand i kritisk tilstand efter drabsforsøg - kvinde fængslet

En 30-årig kvinde er blevet varetægtsfængslet efter en formodet påsat brand.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En brand i en lejlighed tidligt onsdag morgen har nu ført til at en 30-årig kvinde er varetægtsfængslet.

Kvinden er blevet sigtet for drabsforsøg og den alvorlige paragraf om ildspåsættelse.

Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

quote Det er alvorligt med brand i sådan en boligblok

Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder, Midt- og Vestsjællands Politi.

- Offeret er en 32-årig mandlig bekendt, som vi mener blev forsøgt dræbt ved en påsat brand. Manden er nu indlagt i kritisk tilstand, siger Martin Bjerregaard fra politiets presseafdeling. 

Meldingen om branden indløb onsdag morgen omkring klokken 07.00, hvor der blev meldt om brand i en lejlighed på Valdemar Sejrsvej i Holbæk.

- Det er alvorligt med brand i sådan en boligblok. Heldigvis var branden begrænset til den ene lejlighed, siger Martin Bjerregaard, der fortæller, at politiets teknikere er ved at fastslå præcis hvor alvorlig branden var, for at fastslå om der var fare for liv eller førlighed hos andre beboere i bygningen.

Nægter sig skyldig

Det var naboer i ejendommen, der opdagede branden og slog alarm. Dermed kunne røgdykkere i tide redde den 32-årige ud af bygningen og få ham på hospitalet. 

Den 30-årige kvinde blev kort efter anholdt, og onsdag eftermiddag blev hun fremstillet i grundlovsforhør uden adgang for offentligheden. 

blaablink.jpg
Læs også
Politi anholder en person efter brand i lejlighed
blaablink.jpg
Læs også
Politi anholder en person efter brand i lejlighed

Selvom kvinden nægtede sig skyldig i sigtelserne, så vurderede en dommer, at der var grundlag for at varetægtsfængsle hende - indtil videre frem til den 1. november.  

Politiet oplyser, at de stadig efterforsker sagen. De mangler blandt andet at afhøre den 32-årige mand, der fortsat er i lægelig behandling.