¨

Mand fængslet for samleje med 12-årig pige

Foto: TV ØST

En 32-årig mand fra Køge er sigtet for at have tvunget en 12-årig pige fra Holbæk-området til samleje. Han er nu varetægtsfængslet.

En 32-årig mand fra Køge er blevet anholdt og sigtet for at have tiltvunget sig samleje med en 12-årig pige fra Holbæk-området. Det var pigens far, der anmeldte overgrebet, og det førte til en anholdelse af den sigtede den 9. december, skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.  

Den 32-årige havde forudgående fået kontakt med den 12-årige pige via et chatforum på internettet, hvor han havde udgivet sig for at være en yngre dreng. De havde lavet en aftale om at mødes i Holbæk midt i november måned. Herunder havde den 32-årige taget pigen op i sin bil og var kørt til en skov på Vestsjælland, hvor han så med trusler om vold havde tiltvunget sig samleje med den 12-årige pige i bilen samt krænket hendes blufærdighed.

Den anholdte, der nægter sig skyldig, blev i går torsdag den 10. december fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Holbæk, hvor han blev varetægtsfængslet til den 5. januar 2016.

Grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre, og politiet kan derfor ikke oplyse yderligere om sagen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App