Mand er død efter at være kørt i vandet

En mand er afgået ved døden, efter at han angiveligt mistede kontrollen over sin bil på grund af glatføre og kørte i en kanal nord for Holbæk.

Nord for Holbæk har snevejr og glatte veje formentlig ført til et alvorligt uheld med dødelig udgang mandag aften.

-  Vi får en anmeldelse klokken 16.41 om, at der er en bil, der er kørt i vandet på Hagesholmvej i et sving i Audebo, nord for Holbæk, siger vagtchef Boye Rasmussen fra Midt- og Vestsjællands Politi.

- Vi får via 112 oplysning om, at en anmelder har bemærket, at der ligger en bil i kanalen på hovedet med kun baghjulene over vandet. Resten er under vandet, og der er lys på bilen. På det tidspunkt kan man ikke se, om der er nogle personer i bilen.

quote En person er reddet ud, men konstateret død af en læge på stedet

Boye Rasmussen, vagtchef hos Midt- og Vestsjællands Politi

Konstateret død på stedet

Der er sendt redningsmandskab, dykkere politi og en helikopter ud til området.

- En person er reddet ud, men konstateret død af en læge på stedet. Det er en mand i 50’erne fra lokalområdet, fortæller vagtchefen.

Pårørende er underrettet.

Politiet formoder, at der er tale om en ulykke, som er forårsaget af glat føre på vejen.
Politiet formoder, at der er tale om en ulykke, som er forårsaget af glat føre på vejen. Foto: Morten Sundgaard

Uheldet er ifølge politiet formentlig sket på grund af glatføre på vejen, hvor manden er kørt ligeud i et sving og har ramt en kanal nord for Holbæk med sin bil.

- Der har været glat i svinget, og så er bilen angiveligt kørt ligeud. Vi har registreret det som et færdselsuheld med dødelig udgang, siger vagtchef Boye Rasmussen.

Han understreger dog, at politiet ikke kan konkludere med sikkerhed endnu, at uheldet er sket på grund af vejrforholdene. 

- Det er angiveligt sket på grund af glatføre. Vi har en bilinspektør på stedet, og deres endelige konklusion på, hvorfor bilen er kørt i kanalen, kommer senere. 

Der er ingen indikationer på, at der skulle være tale om selvmord eller andet. 

Politiet er ifølge Ritzau fortsat til stede i Holbæk kort før klokken 19.00 mandag aften.

Mandag aften fremgår det af Vejdirektoratets hjemmeside, at der er meldinger om glat føre på mange af vejene i Midt- og Vestsjællands Politis område.