To mænd anholdt for at hugge brugte bærbare fra genbrugsplads

De to mænd fremstilles i dag i et grundlovsforhør ved Retten i Holbæk. De er mistænkt for tyveri af brugt elektronik fra en genbrugsplads.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Kort før midnat rykkede betjente fra Midt- og Vestsjællands Politi ud til en genbrugsplads ved stationsbyen Regstrup nær Holbæk.

Politiet havde modtaget en anmeldelse om en bil, som ifølge anmelderen udviste mistænkelig adfærd ved Regstrup. Da politiet ankom til genbrugspladsen, fandt man ikke noget mistænkelig køretøj.

Men under den fortsatte søgning bemærkede betjentene en personbil med litauiske nummerplader på Skovvejen. Bilen blev rutinemæssigt standset, og i bilen var to litauiske mænd på 28 og 37 år.

Ved nærmere undersøgelse af bilen fandt politiet flere brugte, bærbare computere, tablets, el-værktøj, et TV, en plastslange og en tom plastdunk.

Søgte efter genbrugsplads

Politiet rodede videre i bilen og fandt også en mobiltelefon, hvor der var søgt på ”genbrugsplads” i Holbæk- og Odsherred-området.

De to mænd blev anholdt som mistænkte for tyverier fra genbrugspladser og skal klokken 12.30 fremstilles i grundlovsforhør ved Retten i Holbæk.