¨

Lukker efter 42 år

Foto: TV ØST

Butikken her har ligget i Jyderup i 42 år. Nu lukker butikken. I dag blev der så åbnet op for det sidste udsalg nogensinde i Butik Susanne.

I mere end 4 årtier har Susanne Lund Madsen slået varer ind i sin butik. Men nu har hun snart printet sin sidste bon.

- Det er sådan lidt med blandede følelser, fordi gråden står jo faktisk lige inde bag øjnene, siger hun.

Det hele begyndte, da hun i 1973 liiige skulle hjælpe forældrene i gang.

- Og så blev jeg hængende, siger hun.

Siden da har hun været her på adressen. Og har opbygget et tæt forhold til sine kunder. For i Butik Susanne handler det om mere end bare kroner og ører, fortæller de.

- Vi får altid en god snak. Vi får altid vendt hverdagen og verdenssituationen, fortæller Susanne Bøgh fra Tølløse, der er kommet i butikken i omkring 15 år.

- Der er også nogle gode, dybe snakke ind imellem. Altså det er ikke kun tøj man kommer her for, supplerer Bente Bødker. Hun er kommet der i tyve år.

Men selvom kunderne får meget ud af at komme der. Er det altså alligevel pengene, der nu sætter en stopper for det hele.

- Beslutningen er taget, fordi indtjeningen er blevet for lille. Der er ikke det samme grundlag for et koncept som mit i så lille en by som Jyderup længere, siger Susanne Lund Madsen.

- Jeg kommer til at savne mine dejlige kunder. Det gør jeg virkelig. Men beslutningen er taget, og så er det videre herfra, siger hun.

Susanne Lund Madsen vil nu for første gang prøve lykken som almindelig lønmodtager. Hun vil nemlig gerne gå ned på fuld tid, som hun siger.

02:07 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App