¨

Lønkaos i Holbæk

Foto: TV ØST

Et rengøringsfirma har måttet efterbetale over en halv million kroner til ansatte i Holbæk Kommune. I Fagforeningen 3F er man rystet over rodet.

Siden Forenede Service overtog rengøringen for Holbæk Kommune sidste år, har selskabet måttet efterbetale mellem 550.000 og 600.000 kroner til ansatte, der har fået for lidt i løn, feriepenge og pension, skriver Fagbladet 3F.

- Jeg har aldrig været ude for noget lignende. Det er helt uacceptabelt, at vi igennem det sidste år nærmest har ageret lønkontor for Forenede Service, fordi alt skulle tjekkes igennem, siger faglig sekretær i 3F Holbæk-Odsherred Birgit Jørgensen.

Erkender fejl
3F-afdelingen har gennemgået lønsedler for omkring 74 medarbejdere, blandt dem to medlemmer, der er blevet snydt for over 80.000 kroner.

Hos Forenede Service erkender administrerende direktør Steen Gede, at der har været for mange fejl i lønudbetalingerne i Holbæk.

- Folk skal selvfølgelig have den løn, de har tjent. Vi indrømmer også, at der har været for mange fejl. Det skyldes de mange nye procedurer, siger Steen Gede til Fagbladet 3F.

/ritzau/

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App