Løkkes bager-eksempel holder ikke

Løkkes bager-eksempel viser sig nu ikke at holde vand alligevel, for bageren i Svinninge indrømmer, at det ikke er et problem at skaffe ansatte.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Lars Løkke Rasmussens eksempel med bageren i Svinninge, der havde svært ved finde nye medarbejdere, viser sig at være falsk. Inge Christensen indrømner nemlig, at det ikke er et problem at ansætte folk på overenskomstvilkår. Det skriver Ekstra Bladet.

Fredag besøgte Lars Løkke Rasmussen (V) Svinninge Bageri, hvilket medførte en massiv interesse fra pressen. Han brugte bageren som et eksempel på, at det skal kunne betale sig at arbejde. Men med Inge christensens udmelding, falder eksemplet fra hinanden. 

- Jeg vil ikke sige det på den måde, at det er et problem at skaffe arbejdskraft. Det er et problem for samfundet, og det er derfor, jeg gør oprør, siger Inge Christensen til P4 Sjælland, der har taget sagen op.

Besøget i Svinninge Bageri kom i stand, efter der blev sået tvivl om Lars Løkkes Rasmussens eksempel om en kontanthjælpsmodtager til et pressemøde. Det handlede om, at det ikke kunne betale sig for kontanthjælpsmodtageren at arbejde hos Panorama.