¨

Liberal Alliance får nyt Holbæk-medlem

Foto: TV ØST

Holbæk-løsgænger Kenny Jensby har valgt sig et nyt parti. Fremover er byrådspolitikeren medlem af Liberal Alliance.

Liberal Alliance har nu et medlem i Holbæk Byråd, da byrådsmedlem Kenny Jensby har valgt at skifte til partiet. Det skriver dagbladet Nordvestnyt.

Kigger mere fremad
Lokalpolitikeren har været løsgænger i byrådet, siden han i begyndelsen af juni meldte sig ud af De Konservative på grund af uoverensstemmelser med partibestyrelsen i Holbæk.

- De Konservative er måske lidt meget traditionsbundne med gud, konge og fædreland, hvor Liberal Alliance kigger mere fremad. Der er sket meget med Liberal Alliance siden jeg blev valgt ind i byrådet for De Konservative for tre år siden, og nu har de en politik, der matcher mine holdninger, fortæller Kenny Jensby, der også er erhvervsdirektør i Holbæk Erhvervsforum

Fortsætter med udvalgsposter
Kenny Jensby har en central placering i byrådet, fordi han er formand for erhvervs- og beskæftigelsesudvalget og med i det vigtige økonomiudvalg.

De poster fortsætter han med at have, selvom han har skiftet parti. Dermed bliver Liberal Alliance også en del af flertalsgruppen i byrådet, der tæller alle andre partier end Socialdemokraterne, skriver dagbladet Nordvestnyt.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App