¨

Ledende socialdemokrat angriber regeringen 1. maj

Foto: TV ØST

Den socialdemokratiske gruppeformand og borgmesterkandidat i Holbæk Kommune, Sine Agerholm, angriber i skarpe vendinger regeringens økonomiske politik.

- Regeringen fører borgerlig politik, uden røde værdier og svigter samtidig fællesskabet.

Så hårdt lyder angrebet på regeringen fra den socialdemokratiske gruppeformand og borgmesterkandidat i Holbæk Kommune, Sine Agerholm.

Hun benytter sin 1. maj tale til særdeles skarpt angreb på regeringen og den økonomiske politik, den fører.

Sine Agerholm indleder talen med at sige, at regeringen svigter de knockoutede lærere, dem der falder ud af dagpengesystemet, de nedslidte og kontanthjælpsmodtagerne – og fortsætter med at kalde til kamp for et skifte i den økonomiske politik.

Kalder til modstand

- Når u-ret bliver ret, bliver modstand til pligt! Det har altid været socialdemokratisk værdi- og tankegods, at der skal være plads til alle, der vil. Derfor kan vi ikke stiltiende se på, når mennesker, der ufrivilligt mister deres arbejde, falder ud af dagpengesystemet og ryger på ægtefællens forsørgelse, siger Sine Agerholm i sin tale.

 Hun siger i sin tale, at alle de værdier, som socialdemokrater igennem generationer har kæmpet for nu er truet indefra.

- Jeg er klar over, at det ikke er god latin at tale imod sin egen regering. Og lad mig slå fast med det samme, at jeg på ingen måde ønsker Lars Løkke og hans slæng af liberale ideologer tilbage ved roret.  Men Socialdemokraterne i Holbæk Kommune er altså ikke farveblinde – vi har ingen problemer med at skelne imellem blå og rød!  Og for os handler det om meget mere end nøglerne til statsministeriet, siger Sine Agerholm.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App