Lastbil forulykker - smadret autoværn kan påvirke morgentrafikken

Trafikken på hovedvejen på Rute 21 vil være ramt af forsinkelser i dagevis efter et trafikuheld nord for Holbæk mandag aften.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Der vil efter alt at dømme være fartnedsættelser og vejarbejde i de kommende dage. Det skaber problemer her til aften - og det vil det også komme til at gøre tirsdag morgen.

Sådan siger vagtchef Lasse Jensen fra Midt- og Vestsjællands Politi efter en lastbil tidligere på aftenen efter et færdselsuheld ødelagde autoværnet på Rute 21 ved Tuse - lige efter at Holbækmotorvejen bliver til en hovedvej, der fortsætter op mod Sjællands Odde, hvor den er hovedtrafikåre for bilerne til og fra færgerne til Jylland.

- Klokken 19.07 mister en lastbilchauffør kontrollen over lastbilen, og rammer ind i autoværnet på stedet. Samtidig må en personbil undvige, og den ender i en grøft, siger vagtchefen. 

Han oplyser, at selvom uheldet lyder voldsomt, så skete der heldigvis ingen personskade ved hændelsen.

Vejarbejde, mens vejen er åben

Lasse Jensen siger, at politiet har arbejdet på stedet i flere timer, men det står klart, at uheldet kommer til at give problemer for trafikken i de kommende dage.

- Autoværnet er ødelagt og skal udbedres, samtidig med, at vi holder vejen åben for trafik. Og det er derfor, at fartnedsættelserne kommer ind i billedet, siger han.

Efter uheldet var hovedvejen på stedet helt lukket. Trafikken på stedet har  dog ikke været hårdt ramt, da trafikanter i stedet kunne komme udenom uheldsstedet via alternative ruter.