Kvinde overfaldet i sin indkørsel

Politiet søger vidner, efter en kvinde blev overfaldet i sin indkørsel i Holbæk.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En kvinde i Holbæk blev onsdag udsat for en noget ubehagelig oplevelse, da hun stod i sin egen indkørsel på Valdemar Sejrsvej, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Klokken 15.50 fik politiet nemlig en anmeldelse om, at en 63-årig kvinde var blevet overfaldet i sin indkørsel af en for hende ganske fremmed kvinde, som anmelderen beskrev som værende "ude af den".

Kvinden, som ifølge anmelderen var dansk af udseende og omkring 40 år gammel, bad om at få den 63-åriges kontanter. Derpå sparkede hun den 63-årige over benet og slog ud efter hende, dog uden at ramme.

Den 63-årige havde dog ingen kontanter på sig. Derfor tog den kraftige, mørkhårede kvinde flugten i nordlig retning. Ved Absalonsvej drejede kvinden til højre, og hun kan derfor være løbet videre over gangbroen ved jernbanen.

Politiet sendte en patrulje til området ved jernbanen, men det var ikke muligt at finde hende. Politiet er derfor i gang med at efterforske sagen og søger derfor vidner. Borgere, som har bemærket den beskrevne kvinde i området omkring Valdemar Sejrsvej i Holbæk onsdag eftermiddag, bedes kontakte politiet på telefon 114.

Signalement