Kritik: Nordvest FC i forfald

Nordvest FC er i forfald. Sådan lyder det fra tidligere- og nuværende trænere i klubben. Problemet er eliteudvalgsformand Carsten Damgaard, siger de.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Carsten Damgaard i dag stå på mål for massiv kritik af hans rolle i klubben. Allerede for 14 dage siden luftede cheftræner Thomas Maale sin utilfredshed med ledelsen, og nu fortsætter kritikken.

- Hvis missionen var at bringe klubben i sportsligt forfald, så er vi tæt på at kunne hakke den af som værende gennemført, siger tidliger assistenttræner på førsteholdet, Kim Hansen, der i øjeblikket er træner for klubbens U17-hold.

I alt har vi talt med 10 trænere med A-licens, der enten er eller har været træner i klubben indenfor de seneste 2 år. Alle ser Carsten Damgaard som klubbens helt store problem, og de siger samstemmende, at han er sportsligt inkompetent, at der mangler dialog om den sportslige målsætning, og at der ikke er nogen sparring med klubbens trænere.

Derudover mener hele otte af de ti trænere, at Damgaards ledelsesstil er enevældig.

Carsten Damgaard er overrasket over kritikken, men er i gang med en undersøgelse af klubben, der skal belyse problemerne.

- Det er en 360 graders analyse med ekstern ekspertise til at analysere vores fodboldklub på kryds og tværs. Både bredde- og elitedelen. Og der vil vi i den proces fange nogle af de kritikpunkter her, såfremt at de er reelle, og at der skal tages hånd om dem, siger han.