¨

Kørte galt - og afslørede sin narko-last

Foto: TV ØST

En kvinde og en mand afslørede egne ulovligheder på mest uheldig vis i Holbæk torsdag. Den 29-årige mand må snart en tur omkring retten.

En kæde af uheldige hændelser førte torsdag til, at politiet torsdag kunne anholde en 29-årig mand fra Holbæk for spirituskørsel og besiddelse af euforiserende stoffer.

Kørte ind i hus
Kl. 6.15 torsdag morgen fik politiet melding om, at en bil havde påkørt en hæk, et elskab og til sidst en husmur på Kalundborgvej. Husets ejer var herefter sat i spurt efter bilens passagerer - en 29-årig mand og en 23-årig kvinde - som efter uheldet var flygtet fra stedet - uden mén.

Der gik dog ikke længe, inden politiet på en nærliggende vej fandt frem til parret. Vidner udpegede manden som føreren af bilen. Og da han virkede sprituspåvirket blev han anholdt for spirituskørsel.

Ville sælge narko
Men det stoppede ikke der. Da politiet skulle undersøge den forulykkede bil fandt de adskillige salgsposer med narkotika. Og da politiet ransagede mandens bopæl dukkede der endnu flere poser narkotika op.

I alt kunne politiet beslaglægge 73 gram hash og 25 gram amfetamin. Manden kan snarligt forvente en indkaldelse til retsmøde.

 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App