¨

Konfirmander øver sig i næstekærlighed - deler juledekorationer ud til de ældre

02:51

I denne uge har unge kommende konfirmander fra Vipperødkirkerne øvet sig i næstekærlighed. Som led i konfirmationsforberedelsen er de nemlig blevet pålagt at trodse regn og kulde og dele juledekorationer ud til sognets ældre borgere. Vi var med da de unge mennesker stemte dørklokker hos de ældre.

De kommende konfirmander i Vipperød bruger december på at øve sig i næstekærlighed. Derfor deler de nu juledekorationer ud til de ældre i byen.

Udover juletræer og gaver handler julen også om næstekærlighed.

I Vipperød kommer det til udtryk ved, at sognets kommende konfirmander deler juledekorationer ud til byens ældre.

- Jeg er meget lykkelig over, at I kommer med det, lyder det fra en ældre borger, der får overrakt en dekoration.

Nogle gange skal man have et lille skub for at opdage, at noget egentlig også er rart, at man får noget godt ud af at være god mod andre

Sabine Krohn Mansdotter, kirke- og kulturmedarbejder, Kirkerne i Vipperød.

I alt har de kommende konfirmander delt 132 juledekorationer ud, som deres yngre klassekammerater fra 6. klasse har kreeret. Og selvom det ikke helt har været frivilligt for konfirmandspirerne, så har kirken ingen kvaler.

- Nogle gange skal man have et lille skub for at opdage, at noget egentlig også er rart, at man får noget godt ud af at være god mod andre. Også selvom man må havde tænkt, at man kunne bruge eftermiddagen hjemme foran computeren i stedet for eller noget andet, der kunne være rart for en selv, siger Sabine Krohn Mansdotter, der er kirke- og kulturmedarbejder hos Kirkerne i Vipperød.

Se hele indslaget øverst i artiklen. 

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App