¨

Kommune sætter priserne ned på grunde

Foto: TV ØST

Holbæk Kommune har fået ejendomsmæglere til at vurdere priserne på ejendomme og grunde, og det har gjort, at priserne kan sænkes.

Holbæk Byråd har godkendt en nedsættelse af salgspriserne på en række af sine egne grunde og ejendomme. Det skriver kommunen i en pressememeddelelse.

Det usædvanlige skridt er resultatet af en tidligere byrådsbeslutning om at prissætte grundene individuelt.

- Vi har simpelthen fået ejendomsmæglere til at vurdere hver enkelt ejendom eller grund. Det har vi gjort for at få nogle priser, der er opdateret i forhold til markedspriserne, siger borgmester Søren Kjærsgaard (V).

Gang i salget

Ejendomsmæglernes vurdering har i mange tilfælde ført til en nedjustering af priserne, og det glæder faktisk borgmesteren.

- Det betyder forhåbentlig, at vi kan sætte lidt mere gang i salget af grunde og ejendomme her i Holbæk Kommune. Det er vigtigt at huske på, at når vi sælger en grund eller en ejendom, betyder det nye tilflyttere, nye virksomheder og dermed vækst og mere lokal beskæftigelse i vores kommune, siger Søren Kjærsgaard.

Sagen blev behandlet på et lukket punkt, fordi sagsfremstillingen også nævner minimumspriser på de udbudte grunde og ejendomme.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App