Knivstik: Politiet opfordrer gerningsmand til at melde sig

Politiet har afhørt to af de tre mulige gerningsmænd, der torsdag blev set køre fra området omkring en park i Holbæk, hvor en 22-årig mand blev stukket med kniv

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Meld dig selv.

Sådan lyder opfordringen fra politiet til den mand, der torsdag blev set køre fra et knivstikkeri i Bysøparken i Holbæk.

Klokken 13.17 fik politiet en anmeldelse om, at en mand var blevet stukket med kniv i parken. Tre personer var set køre fra stedet i en hvid, firedørs VW Up, og politiet har efterfølgende fået fat i de to af personerne.

- Vi har afhørt de to, men de har ikke stukket med nogen kniv, så den tredje person er interessant, og ham vil vi gerne tale med. Derfor opfordrer vi ham også til at melde sig selv. Vi ved, hvem han er, og vi leder selvfølgelig også efter ham selv, siger Carsten Andersen, der er kommunikationsansvarlig i Midt- og Vestsjællands Politi.

Den 22-årige mand har det efter omstændighederne godt. Han blev stukket i låret og er altså ikke i livsfare. Politiet formoder, at overfaldet skyldes en tvist om penge.