Kim er dødssyg og ønskede at blive gift - nu er det gået i opfyldelse

Kim Holbech er meget syg af kræft, og et af hans største ønsker for sin sidste tid var at blive gift med sin kæreste Karina. Nu har de sagt ja til hinanden.

Det var med en helt anden alvor og virkelighedsforståelse, at Kim Holbech og Karina Larsen fra Holbæk sagde ja til at stå ved hinandens side til døden dem skiller, da de forleden sagde ja til kærligheden og hinanden. 

Kim Holbech er nemlig terminal patient, hvilket betyder, at han er i den afsluttende fase af et dødeligt sygdomsforløb. Der er ikke mere at gøre.

Han havde et stort ønske i livets sidste tid om at blive gift. Det ønske gik i opfyldelse, da han og Karina Larsen sagde ja til hinanden den 8. september.

quote Kærligheden gør det hele meget stærkere

Karina Larsen, Holbæk

- Det var et stort ønske for Kim, at vi skulle giftes. Derfor friede han til mig, og jeg sagde selvfølgelig ja. Men jeg havde nok ønsket, det var sket på en anden måde, at Kim ikke var syg. Men vi havde en rigtig dejlig dag, fortæller Karina Larsen.

Kim Holbech og Karina Larsen har været sammen i halvandet år. De har i løbet af deres forhold talt om fremtiden og kirkeklokker, men da Kim Holbech blev syg af kræft i juli i år, ændrede fremtidsplanerne sig meget pludseligt. Kim Holbechs sygdom kom som et stort chok for dem begge, og det vendte op og ned på parrets liv.

Kærlighed gør alt stærkere

Kim Holbech ønskede sig brændende at fejre sin kærlighed til Karina. Derfor blev parret enige om at lade sig vie og skabe en dag fyldt med kærlighed og festligheder i en ellers tung tid.

Selvom Kim Holbechs sygdom ikke kunne undgå at være i det nygifte pars bevidsthed på dagen, var det også en dag, de ikke ville have været foruden.

- Det var en rigtig dejlig dag. Det er i hvert fald en dag, vi aldrig vil glemme, siger Karina Larsen og tilføjer:

- Kærligheden gør det hele meget stærkere, siger hun.

Vil helst være sammen

Vielsen fandt sted på Plejecenter Stenhusbakken i Holbæk, hvor Kim Holbech på daværende tidspunkt boede midlertidigt. Her viede Stenhusbakkens huspræst parret i et lokale, der var pyntet op af medarbejderne på stedet.

Efter vielsen blev kagen delt med de øvrige beboere, og kærligheden og feststemning dannede den perfekte ramme for brudeparrets anderledes, men glædesfyldte bryllupsdag.

I dag er det nygifte par, flyttet fra Stenhusbakken og ind i deres egen bolig, hvor parret kan få ro til at nyde hvert et øjeblik sammen.

- Det er dejligt at være gift. Vi er lige flyttet, så nu skal vi bare have en hverdag til at fungere. Vi vil jo helst bare være sammen, siger Karina Larsen.