Kæmper for at få hjælp (Video)

Søren Colbe kom sidste år alvorligt til skade, da han legede med sine børn. Nu har lægerne givet op, og forsikringen vil ikke betale erstatning, så han kan få hjælp.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Søren Colbe fra Tølløse er en mand med gang i. Derfor har han selvfølgelig en Pontiac Firebird i baghaven. Og en pool så der kan bades med ungerne.

Men det sidste år er der skruet væsentligt ned for tempoet. For et år siden sprang han i poolen. Han landede helt forkert og brækkede nakken. Nu er han lam fra brystet ned.

- Det har bare været en dårlig dag den dag. Det har bare været smadder uheldigt, siger Søren colbe.

TV2 ØST har besøgt Søren Colbe. Se indslaget herunder:
[video:video_mangler:090716_colbe.flv]

Lægerne herhjemme har givet op. Derfor har han fået plads på Kennedy Krieger Instituttet i USA. De er eksperter i genoptræning af skader som søren Colbes, og har blandt andet hjulpet Jason Watt.

- Det kan godt være, at lægevidenskaen i danmark siger, at der ikke er noget at gøre. Men mon ikke der er noget at gøre. Lad os nu se om ikke de er lidt klogere i udlandet. Det vil jeg i hvert fald håbe på, siger han.

Men det er dyrt. Derfor har den ældste datter startet en facebookgruppe, der hedder "Hjælp vores far".

- Og så er der blevet tilmeldt en masse mennesker derinde, og folk donerer penge, så det er rigtig dejligt, fortæller Stephanie Colbe.

Hun kan ikke vise os hjemmesiden. Familien samler ind hvor de kan for at sende Søren afsted. Så internettet er sparet væk. Og der er også et dilemma i forhold til den elskede bil.

- Så må jeg jo sige, at så er der en bil til salg. For jeg skal afsted. Og det er vigtigere end bilen, fortæller Søren Colbe.

På lørdag er der stort træf i Tølløse for amerikanerbilsentusiaster. Her bliver der også samlet ind. Og uanset hvad, giver Søren Colbe ikke op.

- Jeg skal ud og køre igen. Det kan godt være, det ikke bliver med benene, men så kender jeg nogle der kan bygge om, så det blir håndbetjent, siger han.

TV2 ØST var med Søren Colbe til træf i Tølløse. Se video her:
[video:video_mangler:090719_colbe.flv]

Hvis man vil vide mere om, Søren Colbe og hvordan man kan støtte hans kamp, kan man se mere på facebookgruppen "Hjælp vores far". Det nemmeste er, at følge nedenstående link:

http://www.facebook.com/home.php?#/group.php?gid=88841502233