¨

K vil overvåge bylivet i Holbæk

Foto: TV ØST

Justitsministeren var inviteret på formiddagskaffe og politikersnak hos Konservative i Holbæk. Borgmesterkandidat Kenny Jensby vil nemlig have lov til at sætte kameraovervågning op i Holbæks gader.

Lørdag formiddag, i slutningen af valgkampen til kommunalvalget, besøgte Brian Mikkelsen Holbæk. Sammen med Konservativ i Holbæk skulle han diskutere muligheden for at give kommunerne lov til at sætte overvågningskameraer op.

- Lad os få vores Justitsminister til at bære et lovforslag igennem i Folketinget, så kommunerne får lov til at sætte overvågningskameraer op, siger Kenny Jensby, der er borgmesterkandidat for Konservative.

Det er en god idé, der vil skabe mere sikkerhed og hjælpe politiet i deres arbejde med at opklare kriminalitet mener Justitsministeren.

- Det vil kunne betyde, at politiet vil kunne identificere de voldsmænd og aggressive typer, der er, så det vil jeg prøve at se på, hvad man rent lovgivningsmæssigt kan gøre ved, siger justitsminister Brian Mikkelsen (C).

Hos Socialdemokraterne i Holbæk, mener de dog ikke at overvågning vil løse problemet.

- Overvågning løser jo ikke noget i sig selv. Det flytter jo bare problemerne et andre steder hen. Man skal ind og lave en forbyggende indsats, så vi kan komme kriminaliteten og volden til livs, siger Borgmesterkandidat Sine Agerholm (S)

På tirsdag er der kommunalvalg. Så kan borgerne i Holbæk selv bestemme, om der skal sættes kryds ved en politiker, der er for eller imod overvågning.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App