Julie snyder genvej i køkkenet: Du kan gøre det samme

Det er ikke Michelinstjerner Jyderups kogebogsforfatterinde Juli Hey går efter med sit nye værk "Snyd". Hun vil hjælpe folk til en lettere hverdag.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er nok de fleste, som kan genkende situationen med en travl hverdag, hvor man ellers gerne vil trylle i køkkenet med lækre retter.

Julie Hey fra Jyderup er en af dem, som har travlt i hverdagen, og hvor der sjældent er tid til store kulinariske udskejelser i køkkenet.

- Jeg indrømmer, at jeg har en udfordret hverdag med børn og mand. Der skal laves mad, der skal gøres rent, der skal tømmes opvaskemaskine og hænges vasketøj op. Så har jeg altså ikke også tid til at stå og være den store mesterkok i køkkenet, siger Julie Hey til TV ØST.

quote Jeg indrømmer gerne, at jeg springer over hvor køkkenbordet er lavest

Julie Hey, kogebogsforfatter

Derfor har hun lavet en kogebog med titlen, "Hey, det er snyd", som giver opskrifter på, hvordan man får tid til hygge, selv når man har inviteret venner og familie til spisning:

- Min bog handler om at gøre det lidt nemmere for dig selv, fortæller forfatteren.

Springer over, hvor køkkenbordet er lavest

Livet i køkkenet bliver ofte nemmere når man lader fabrikker og fødevareteknikere stå for der værste slæb, og simpelthen river færdigproducerede ingredienser ned fra hyldene i det lokale supermarked:

Men må man snyde sig til mere tid ved spisebordet og til mindre stress i køkkenet? Jo, mener Julie Hey:

- Jeg indrømmer gerne, at jeg springer over hvor køkkenbordet er lavest, siger Julie Hey.

"Hey, det er snyd" indeholder opskrifter på alt fra snacks til hverdagsretter, desserter og festmiddage