Julegaverne kom i hus på tilbudsfredag

Tilbudsjægere står på spring på denne Black Friday, hvor der er procenter at spare i de fleste butikker. Også her i regionen var folk på udkig efter at gøre kup.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Den amerikanske udsalgstradition Black Friday har allerede vundet indpas i Danmark. Dagen igennem holder butikkerne over hele landsdelen udsalg i stor stil, hvilket får mange tilbudsjægere til at gå ud og investere i lidt af hvert.

I Holbæk Mega Center var en masse forældre fredag formiddag klar til at få de fleste af ungernes julegaver i hus i legetøjskæden Toys’R’Us, hvor man i dag kunne spare 25 procent på sine køb.

- Jeg har købt en helikopter og en skraldebil til min søn. Selvfølgelig tager man ud, når der er tilbud, siger Thomas Skovgaard, der bor i Nykøbing Sjælland.

Ifølge butikschefen i legetøjsbutikken er det årets travleste dag, når man sådan holder udsalg, lige før julen står for døren.

- Vi har selvfølgelig sørget for at kalde alt disponibelt mandskab ind og sørget for at forberede os på det her, fortæller Svend Rasmussen.