¨

Julegaverne kom i hus på tilbudsfredag

00:51

Tilbudsjægere står på spring på denne Black Friday, hvor der er procenter at spare i de fleste butikker. Også her i regionen var folk på udkig efter at gøre kup.

Den amerikanske udsalgstradition Black Friday har allerede vundet indpas i Danmark. Dagen igennem holder butikkerne over hele landsdelen udsalg i stor stil, hvilket får mange tilbudsjægere til at gå ud og investere i lidt af hvert.

I Holbæk Mega Center var en masse forældre fredag formiddag klar til at få de fleste af ungernes julegaver i hus i legetøjskæden Toys’R’Us, hvor man i dag kunne spare 25 procent på sine køb.

- Jeg har købt en helikopter og en skraldebil til min søn. Selvfølgelig tager man ud, når der er tilbud, siger Thomas Skovgaard, der bor i Nykøbing Sjælland.

Ifølge butikschefen i legetøjsbutikken er det årets travleste dag, når man sådan holder udsalg, lige før julen står for døren.

- Vi har selvfølgelig sørget for at kalde alt disponibelt mandskab ind og sørget for at forberede os på det her, fortæller Svend Rasmussen.

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App