Jarl Sabroe forlader Radikale Venstre

Jarl Sabroe fra De Radikale, der har været medlem af Holbæk Kommunalbestyrelse, har valgt at træde ud af partiet og blive løsgænger.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

- Efter lang og svær overvejelse har jeg pr. dags dato valgt at træde ud af Radikale Venstre, og vil hermed være løsgænger i Holbæk Kommunalbestyrelse.

Sådan skriver Jarl Sabro, der er kommunalbestyrelsesmedlem i Holbæk kommune, på sin Facebook-profil.

- Det er med ærgrelse, at jeg må erkende, at vi i den radikale gruppe ikke har kunne blive enige om den politiske kurs for gruppen og desuden ikke har kunnet nå til enighed om flere enkeltsager i gruppen.

Artiklen fortsætter under Facebook-opslaget

- Det handler mere om form end indhold

Holbæk Kommune, der ellers tidligere har været kendt som De Radikales højborg, er nu blevet et medlem fattigere.

Som begrundelsen skriver Jarl Sabro på sin Facebook-profil:

- Jeg har oplevet, at det for flertallet i gruppen har handlet mere om den politiske ageren end om at få politisk indflydelse. Der har efter min oplevelse ikke været et større ønske om, via samarbejde med konstitueringsgruppen at få gennemført den politik, som vi i Radikale Venstre gik til valg på. 

- Jeg stillede op til byrådsvalget for bla. at prioritere skole- og børnepolitikken. Det har vist sig at være svært at arbejde for, da det ikke har harmoniseret med flertallet i den Radikale gruppes ønske om at prioritere ud fra taktiske overvejelser. Altså at det handler mere om form end om det reelle politiske indhold.