International svømmestjerne rykker til lokal klub i Holbæk

Landsholdssvømmeren Rikke Møller Pedersen har netop skrevet under på en to årig aftale med Holbæk Svømmeklub.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er lidt af en verdensstjerne, der inden længe kommer til at boltre sig i svømmebassinet i Holbæk. Det er nemlig lykkedes den lokale klub at lave en aftale med landsholdssvømmeren Rikke Møller Pedersen, som blandt andet er indehaver af en bronzemedalje fra VM i svømning i august samt en verdensrekord i 200 meter brystsvømning.

Det skriver Sjællandske.

Rikke Møller Pedersen skal til OL næste år og vil derfor træne i forbundsregi, men det er også meningen, at sportsstjernen skal træne i Holbæk, skriver avisen.

- Det er ikke så meget hendes medaljer, vi er interesseret i, men svømmerne skal se, hvad der skal til, hvis man ikke bare vil være rigtig god, men vil være lige så god som Rikke Møller Pedersen, fortæller Holbæks sportschef Ricki Clausen til Sjællandske.

Ifølge sportschefen er aftalen med Rikke Møller Pedersen første skridt på vejen i den kommende udvikling af Holbæk Svømmeklub.

- I de sidste år af min sportskarriere vil jeg gerne give noget tilbage til sporten. Jeg kommer til Holbæk for at være en del af en klub igen, hvor det også handler om dem, der starter med at svømme, og fællesskab og det positive ved at træne - de lidt blødere værdier, siger Rikke Møller Pedersen til Sjællandske.