¨

Indbrud før storbrand i Vipperød

Foto: TV ØST

Den industribygning i Vipperød, der tidligt mandag morgen blev alvorligt brandskadet i en storbrand, blev i weekenden ramt af indbrud.

Der var natten til søndag indbrud i den samme industribygning, der tidligt mandag morgen blev ramt af en større brand i Vipperød.

Det bekræfter Midt- og Vestsjællands Politi overfor TV ØST.

Indbruddet blev anmeldt til politiet søndag formiddag. Ved indbruddet blev der stjålet en ældre, bærbar PC og cirka 400 kroner i kontanter.

Bygningen i Vipperød – den tidligere Superfos bygning - indeholder i dag en række forskellige industrivirksomheder. Branden menes indtil videre ikke at være opstået i den virksomhed, der blev ramt af indbrud.

Midt- og Vestsjællands Politi mener dog også, at det er alt, alt for tidligt at sige, om de to hændelser kan forbindes.

- Brandvæsenet arbejder stadig i bygningen, så vi har endnu ikke kunnet gennemføre en brandundersøgelse på stedet. Så vi har stadig ikke nogen ide om, hvordan branden er opstået. Men det er da et pussigt sammenfald, siger Martin Bjerregaard til TV ØST.

Politiet forventer først at kunne gennemføre en undersøgelse af brandtomten tirsdag – men alt efter, hvordan sluknings- og sikringsarbejdet skrider frem for brandfolk og beredskabsarbejdere kan det ske før, oplyser de. 

00:55 Luk video

Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App
Hent vores nye TV2 ØST Play App