Hvor hurtigt må man køre?

Det kan være svært at findeud af, hvor stærkt man må køre, når der er 3 forskellige fartbegrænsninger på 1500 meter. Men det er da nu lavet om på.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det har skabet meget forvirring, men det har sikkert også betydet, at flere har overtrådt fartbegrænsningerne. På 1500 meter var der nemlig 3 forskellige fartbegrænsninger på Ringstedvej ved Igelsø og Kvanløse. Det skriver Sjællandske.dk.

Efter flere års kamp for at få reduceret de 3 forskellige fartbegrænsninger, kan Kvanløse Sogns Beboerforening nu betragte det som en lykkelig udgang. De har nemlig fået de 3 hastighedsbegrænsninger reduceret til 2. Og det betyder nu, at hvor man før måtte køre 80 kilometer i timen mellem de to byer nu kun må køre 60 kilometer i timen.

- Vi er meget glade for, at politiet har truffet dén beslutning, siger Jens E. Jørgensen til Sjællandske, formand for Kvanløse Sogns Beboerforening.

Før var det muligt at køre 70 kilometer i timen gennem Igelsø, og mellem Igelsø og Kvanløse var det 80 kilometer i timen, og så måtte man køre 50 kilometer i timen gennem Kvanløse.

Nu er det blevet en smule letter at finde ud af. Nu hedder det 60 kilometer i timen gennem Igelsø, 60 kilometer i timen mellem de to byer, og så må man stadig kun køre 50 kilometer i timen i Kvanløse.    

Der kommer også en ny lysregulering i nærheden af Ny Kro, og her håber de også på, at den vil medvirke til, at bilerne sænker deres fart.