Hvad dræbte 18-årige Margarita?

Den 18-årige kvinde, der blev fundet livløs på Holbækmotorvejen, inden hun blev kørt over, er blevet obduceret. Politiet er nu klar til at melde ud, hvad der skete den aften.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Der er mange spørgsmål i forbindelse med 18-årige Margaritas skæbne.

Den 11. maj blev hun fundet dræbt på Holbækmotorvejen, og siden da har Midt og Vestsjællands Politi arbejdet på at finde ud af, hvad der er sket med den 18-årige kvinde. Det skriver Ekstra Bladet.

 Vi vil gerne være så grundige som muligt, siger efterforskningsleder Ove Pedersen

I dag forventes det, at politiet endelig kommer med nogle svar. Retsmedicinerne er nemlig færdige med deres undersøgelser, der gerne skulle give noget viden om, hvad der skete med Margarita.

Var hun for eksempel påvirket af stoffer eller alkohol?

Politiet har efterforsket sagen på samme måde, som de ville efterforske et drab. Grunden hertil er netop, at de ikke ved om den 18-årige er død som følge af ulykken, selvmord eller en forbrydelse.

- Vi vil gerne være så grundige som muligt, og derfor har familien først kunne begrave hende onsdag, siger efterforskningsleder Ove Pedersen til Ekstra Bladet og tilføjer:

- Der er ikke noget usædvanligt i behandlingstiden, men jeg kan sagtens sætte mig ind i, at det er lang tid at gå og vente. Det er desværre bare forholdene, og når det kommer til sikring af spor, så har vi kun den ene chance.  

22-årig mand fra Roskilde sigtet i sagen

Politiet har sigtet en 22-årig mand fra Roskilde i sagen. Han er sigtet efter straffelovens paragraf 252, der omhandler straf for at volde nærliggende fare for nogens liv eller førlighed.

Han har selv forklaret til politiet, at han og Margarita var kommet op at skændes i bilen, den aften hun døde, og at han derfor havde sat hende af på motorvejen og kørt sin vej.

Den aften, hvor den unge kvinde afgik ved døden, havde en mand set hende ligge livløs i overhalingsbanen, og han kørte derfor ind i nødsporet for at hjælpe hende. Inden han nåede så langt, blev den livløse kvinde kørt over af en kvindelig bilist, der dræbte hende på stedet.

Mere end 100 dukkede op til begravelsen 

Og det nærer familien, at der er så mange uopklarede spørgsmål.

- Hvad skete der?  Hvorfor lå hun der? Vi har talt meget om det. Der er mange spørgsmål, som fylder utroligt meget for os. Nogle dage kan det tage pusten helt fra en, siger Jørgen Witzell, der var stedfar til Margarita, til Ekstra Bladet.

Ved Margaritas begravelse i sidste uge var mere end 100 dukket op for at sige det sidste farvel. Familien håber nu på, at de snart kan få noget ro. Én ting de ved med sikkerhed; hun ville ikke tage sit eget liv.

- Hun ville aldrig slå sig selv ihjel på den måde, siger Jørgen Witzell.