Hus påkørt under færdselsuheld

Mandag aften blev politiet kaldt ud til et færdselsuheld, hvor føreren af en personbil blandt andet havde påkørt et hus.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel
Opdateret 13:00
Artiklen er opdateret med mere information om ulykken.

Klokken 21.34 mandag aften blev Midt- og Vestsjællands Politi og Vestsjællands Brandvæsen kaldt ud til et færdselsuheld på Ringstedvej i Svinninge.

Føreren af en personbil, en 62-årig mand fra Jyderup, havde påkørte et hus. På grund af påkørslen af huset var bilen væltet om på siden, og kuret nogle få meter og ramt en bil, der stod parkeret ved huset. 

Føreren af bilen, der ramte huset, blev efterfølgende kørt til test for alkoholpåvirkning på sygehuset.
Føreren af bilen, der ramte huset, blev efterfølgende kørt til test for alkoholpåvirkning på sygehuset. Foto: Nicklas Fohlmann - Sky-Foto

Ifølge vagtchefen ved Midt- og Vestsjællands Politi var der ikke nogen personskade ved uheldet, men føreren af bilen blev testet for alkoholpåvirkning og taget med til en blodprøve på sygehuset.  

Han blev sigtet for spirituskørsel. Den 62-årige havde i øvrigt ingen førerret, fordi han ikke havde fået generhvervet førerretten, efter udløbet af en tidligere frakendelse af kørekortet i 2009.

Nummerpladerne på mandens bil var blevet afmeldt hos Motorstyrelsen i januar 2022, så den var hverken registreret eller lovpligtigt ansvarsforsikret på uheldstidspunktet.

Der var ikke andre trafikanter involveret i uheldet, og det påkørte hus var ifølge brandvæsnet ikke i fare for at styrte sammen.