Hus på kræmmermarked

Det er ikke nemt at sælge et hus, når man bor i St. Merløse. Derfor gjorde Julie Andersen sig fredag klar til en intensiv 3-dages kampagne.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Hverken mæglerhjælp, annoncer i den blå avis, åbent hus eller opslag på Facebook har knækket koden til et salg for Julie Macheel Andersen.

- Det er ikke gået som forventet, vi havde håbet på noget aktivitet, siger hun.

Men i de tre måneder, huset har været til salg, har der ikke været en eneste forbi til en fremvisning. Og i en lille by, der ifølge Boliga i gennemsnit har en liggetid på 448 dage for huse, måtte der nye metoder til. Julie Macheel Andersen har derfor besluttet at tage sit hus med på kræmmermarked.

- Der er aldrig nogen, der har gjort det før, det er en original idé - og det lød skide sjovt. Så det måtte jeg prøve, fortæller Julie Macheel Andersen.

Standen bliver sat op på St. Merløse Marked, hvor den ny-udklækkede kræmmer vil prøve at kapre købere. Hjemme vil Julie Macheel Andersens mand stå klar til at vise huset frem, hvis der kommer nogen på krogen

- Jeg synes, det var en vildt god idé. Det er en gang i mellem nødvendigt med nogle alternative tiltag i det marked, vi arbejder i, i dag. Og især i det, der bliver kaldt udkantsområderne, er det vigtigt med anderledes idéer, siger Kasper Fabricius, huset mægler.

Julie Macheel Andersen prøver lykken som huskræmmer weekenden over

 - Der er selvfølgelig en del af det, der er et skørt indfald. Men det ville da også være kedeligt uden skøre indfald. Og jeg tror også på, at det kan være med til at få huset solgt, fortæller hun.

[video:videonode:221582]