Holbækspiller videre til semifinalen i All England

Mads Pieler Kolding fra Holbæk Badmintonklub og hans makker Mads Conrad er klar til semifinalerne i All England efter sejr over kinesere.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Herredoublen med Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding skal i aktion, når der lørdag eftermiddag spilles semifinaler i Super Series Premier-turneringen All England.

Sent fredag aften sejrede de ottendeseedede danskere med 21-12, 11-21, 21-16 over de useedede kinesere Lu Kai og Zheng Siwei.

Kineserne fulgte med til 5-5 i første sæt, men så satte danskerne sig for alvor på kampen.

Fokuserede og oppe på tæerne var de bedst i den tempofyldte kamp, og de vekslede 5-5 til 14-7 og senere komfortabel sætsejr.

Kineserne kom igen

I andet sæt skiftede kampen fuldstændig karakter. Kineserne var ovenpå fra start til slut og udnyttede den første sætbold, da de endnu en gang var hurtigst ved nettet.

Danskerne lod til at have gemt kræfter til begyndelsen af tredje sæt, hvor de satte sig på spillet. Heldet forpagtede de også med en netruller, og de kom foran 4-0. Siden byttede de side med en føring på 11-5.

Mads Conrad-Petersen og Mads Pieler Kolding slap ikke grebet, og efter 54 minutter på banen kunne de juble voldsomt over semifinalepladsen, efter de havde udnyttet den femte matchbold.

Danskerne nåede også semifinalen i 2015, men da tabte de i to sæt.

 /ritzau/