Holbæk ydmyget i dramatisk målfest

Holbæk havde ikke en god dag i 2. Division. Holdet smed en langvarig føring væk, og blev udsat for en byge af bolde mod målet.

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

En scoring i 5. minut til Holbæk viste sig søndag at blive farlig komfortabel for det nordvestsjællandske hold, der på hjemmebane tog imod HIK fra Hellerup.

Føringen tog nemlig farten af Holbæks spil, og Holbæks mandskab troede tilsyneladende, at sejren var hjemme og spillede uden megen energi i spillet.

Selvom målet stod uantastet til pausen, så kom den tilbagelænede holdning dog til at koste holdet dyrt, da HIK kom stærkt igen i anden halvleg, og scorede fire gange i træk, og bragte sig foran med 4-1.

Først til allersidst - i 90. minut - kunne Holbæk reducere HIKs føring en smule med et trøstemål til slutstillingen 4-2.

Holbæks to mål blev scoret af Mohammad Ali.

Omkring 300 tilskuere overværede kampen.