Holbæk vinder vital kamp i nedrykningsspil

Fodboldklubben Holbæk sikrer sig en vigtig udebanesejr i tæt nedrykningsspil.

Lige nu kæmper fodboldklubben Holbæk for overlevelse i 2. Division, hvor alle point er nødvendige i nedrykningsspillet.

Lørdag kunne den regionale fodboldklub tage et vigtigt skridt væk fra nedrykningsstregen med en sejr over FC Svendborg.

Fynboerne kom midt i første halvleg foran ved et mål af Jesper Christiansen, og det lignede længe, at føringen ville holde halvegen ud. Men kort inden pauseføjtet scorede Holbæks Jonas Bengtsson, og stillingen var 1-1.

I anden halvleg skruede Holbæk op for aggressiviteten og scorede to gange. Først scorede Mohammed Asrihi og Mads Haarbo for den regionale hold.

Dermed tager Holbæk tre vigtige point væk fra nedrykningsstregen, mens FC Svendborg balancerer på stregen til nedrykning.